روشهای عصاره گیری گیاهان دارویی علمی با سابقه و کاربردی در زمینه شیمی و داروسازی و طبسنتی است. اسانسها و روشهای اسانسگیری مبحث مهمی در داروسازی و یا گیاهاندارویی محسوب میشود. روش های اسانس گیری به روش پرکولاسیون، روشهای اسانسگیری تقطیر و دیگر روشها از مباحث این پاورپنت است. اسانسها با نام دیگر روغنهای فرار یکی از مهمترین مواد موثره گیاهاندارویی را تشکیل میدهند که در قسمتهای مختلف بسیاری از گیاهان وجود دارند.
اسانسها اگر در حرارت معمولی در معرض هوا قرار گیرند به آنها روغنهای فرار گفته میشود و بوی مخصوص بعضی از گیاهان مربوط به این دسته از ترکیبات است. اسانسها معمولا بی رنگ بوده و هنگامی که تازه تهیه شده باشند به مرور زمان اکسیده و رزینی شده و در نتیجه تیره می گردند.
مشخصات پاورپوینت آشنایی با اسانس و روش های اسانس گیری گیاهان معطر و دارویی
دارای 70 اسلاید قابل ویرایش
اندازه اسلاید های به صورت گسترده و مناسب برای هر نمایشگری است.
دارای تصاویر مرتبط
دارای اسلاید بسم الله الرحمن الرحیم و تشکر جهت ارائه.
جهت مشاهده نمونه اسلاید های این فایل به لینک مربوط به پست این پاورپوینت در اینستاگرام مراجعه کنید( اینجا کلیک کنید و پست مرتبط با این فایل را ببینید.)
یا به آدرس freelancer_vhd@ در اینستاگرام مراجعه کنید.
فهرست مطالب این پاورپوینت شامل:
بخش اول
تعریف اسانس
ترپنوئیدها
خصوصیات شیمیایی و فیزیکی اسانسها
فاکتورهای موثر بر کیفیت اسانس ها
تفاوت عصاره و اسانس
بخش دوم
روش ها و دستگاه های اسانس گیری
تجهیزات مورد نیاز در تقطیر گیاهان معطر
اسانس گیری و استخراج به روش تقطیر نوبتی
اسانس گیری به روش ماسیراسیون
معرفی دستگاه کلونجر
معرفی دستگاه سوکسوله
عصاره گیری به روش پرکولاسیون
بخش سوم
اسانس ها و تیره گیاهان
کاربرد اسانس ها
انواع روش های عصاره گیری
اسانس گیری با دستگاه کلونجر
آشنایی با دستگاه های اسانس گیری
اسانس گیری به روش ماسیراسیون
دستگاه استخراج سوکسله
عصاره چیست؟
- چهارشنبه ۵ خرداد ۰۰